Ανακοινώσεις

Συγχαρητήρια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για μια ακόμη σημαντική επιτυχία

 

 

Αθήνα, 15 Μαΐου 2015

 

Δελτίο Τύπου
Συγχαρητήρια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για μια ακόμη σημαντική επιτυχία

 

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τους νέους μας, η ψήφος εμπιστοσύνης της φοιτητιώσας και σπουδάζουσας νεολαίας στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σημαίνει πολλά και δείχνει ακόμη περισσότερα για την προσφορά και την πορεία καταξίωσής της στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι φρέσκιες αντιλήψεις και η εφαρμογή τους, οι διαχρονικές και επίκαιρες αξίες, οι ρεαλιστικές προτάσεις, ο προοδευτικός και νηφάλιος λόγος μακριά από διχαστικά δίπολα, λαϊκισμούς και αναχρονιστικά δόγματα, καθώς και η έμπρακτη προστασία του Ασύλου των Ιδεών επιβραβεύονται και κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους όσους συμμετείχαν σε μια ακόμη σημαντική, πολυδιάστατη και συμβολική επιτυχία.
Οι αγωνίες, οι διεκδικήσεις και η στοχοθεσία του Εργατικού Κινήματος εφάπτονται σε μεγάλο βαθμό με αυτές του Φοιτητικού Κινήματος γεγονός που αναδεικνύει επιτακτικά ως βασική προτεραιότητα την ενδυνάμωση της μεταξύ τους συνέργειας και συνεργασίας για μια σειρά κορυφαίων ζητημάτων, όπως αυτό της ανεργίας των νέων.

Την ολοκλήρωση του κύκλου εκπαίδευσης επιβάλλεται να διαδέχεται η είσοδος στην παραγωγική δραστηριότητα και την αγορά εργασίας, μια κατάσταση που δυστυχώς υπονομεύεται βίαια από τα δυσθεώρητα ποσοστά ανεργίας. Όσοι από τους φοιτητές και σπουδαστές ακολουθήσουν τη μισθωτή εργασία θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο και εποικοδομητικό να ενταχθούν στα Συνδικάτα προκειμένου να συμβάλλουν με τις ιδέες τους στην αναγκαία διαδικασία διαρκούς εκσυγχρονισμού του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.
 

Μοιράσου το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Περισσότερα Νέα

Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας”. Εκβιασμοί και διώξεις στελεχών ΔΑΚΕ

                                                                       Αθήνα, 2 Ιουλίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας” Εκβιασμοί

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου και την αποτελεσματική αξιοποίηση του «πακέτου των 32 δις»

Αθήνα, 30 Ιουνίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη του «Μένουμε Ασφαλείς» είναι το «Μένουμε Εργαζόμενοι»  Θετικός ο αντίκτυπος των μέτρων στη διαφύλαξη της εργασίας και της κοινωνικής συνοχής. Αναγκαιότητα η επιμήκυνση της στήριξης της απασχόλησης έως την ανάταξη της οικονομίας.

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη