Ανακοινώσεις

Μετά τον «κόφτη» της Κυβέρνησης, ήρθε το «δρεπάνι» του ΠΑΜΕ!!!

Αθήνα 22/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά τον «κόφτη» της Κυβέρνησης, ήρθε το «δρεπάνι» του ΠΑΜΕ!!!

Συνάδελφοι του ΠΑΜΕ σας προειδοποιήσαμε.

Μαζέψτε τον κ. Κατσιώτη γιατί σας εκθέτει.

Δεν μας ακούσατε και βγάλατε ανακοίνωση που προφανώς, παρόλο που κάνει φιλότιμες προσπάθειες, δεν μπορεί, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Απαντάμε λοιπόν στην ανυπόστατη προπαγάνδα του κ. Κατσιώτη και πιο κάτω θα αποδείξουμε και τη συνδιαλλαγή κάτω από το τραπέζι, για να «κοπούν» Αντιπρόσωποι της ΔΑΚΕ, με ποιους το γνωρίζετε, αλλά και τις παράνομες νομιμοποιήσεις συνέδρων, του ΠΑΜΕ και άλλων (βλ. ανίερη συμμαχία) Παρατάξεων:

  • Σωματείο Security: Απόλυτα ψευδή και συκοφαντικά όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν στα Δ.Σ. και υπάρχουν αποδείξεις που, όπως μας διαβεβαίωσαν, θα παρουσιαστούν στα αρμόδια όργανα.
  • Σωματείο «Συσπείρωση» :Στην Ομοσπονδία ΟΕΧΒΕ, που ανήκει το Σωματείο, Αντιπρόεδρος είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΜΕ !!! Η δε δήλωση ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟΥ, που ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ Ε.Κ.Α. δικαιολογεί τον αποκλεισμό του Σωματείου;
  • Σωματείο Σχολικών Φυλάκων : Οι σχολικοί φύλακες ήταν απολυμένοι! Παρά ταύτα διορίστηκε, μετά την επαναπρόσληψή τους προσωρινή Διοίκηση Πρωτοδικείου, που όρισε καταληκτική ημερομηνία για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής. Η προθεσμία τηρήθηκε και οι εκλογές έγιναν εντός των περιθωρίων που θέτει το καταστατικό. Που είναι η παρανομία;
  • Σωματεία Φορτοεκφορτωτών : Κατά παράβαση του 1264/82 και με δικούς του νόμους, ο συνάδελφος κ. Κατσιώτης τα έθεσε εκτός!
  • Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων : Εάν αφαιρεθούν οι 17 συνάδελφοι που πάντως έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν σε ένα Κλαδικό και ένα Επιχειρησιακό Σωματείο, κάτι που προβλέπεται από το Νόμο. Γιατί λοιπόν κόπηκε όλο το Σωματείο και οι 3 Αντιπρόσωποί του;

Αυτές είναι λίγες από τις πολλές «ανδραγαθίες» του «συντρόφου» Κατσιώτη!

Είναι λοιπόν αρκετά τα στοιχεία των εντολών του ΠΑΜΕ προς τη ΔΑΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Πέταξαν «έξω» όσους μπορούσαν, ακόμη και τους σχολικούς φύλακες που αν και απολυμένοι, είχαν την πρόνοια να διορίσουν Διοίκηση και να κάνουν εκλογές, τηρώντας ευλαβικά τις προθεσμίες του Πρωτοδικείου.

Απολαύστε τώρα και την ηθική του ανδρός και τα αποτελέσματα της συνεννόησης κάτω από το τραπέζι, που κατά τα άλλα, το ΠΑΜΕ, «εξορκίζει» :

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ : Εκπρόθεσμο 1 μήνα και 10 ημέρες , σύνεδροι 2 ΠΑΜΕ.

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ COCA-COLA : Εκπρόθεσμο 1 μήνα, σύνεδρος 1.

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ UNION EUROBANK :Εκπρόθεσμες εκλογές 10 ημέρες, μητρώο μελών και κατάσταση ψηφισάντων χωρίς υπογραφή δικαστικού αντιπροσώπου. Σύνεδροι 52.

-Σωματείο ΠΕΚΟΠ (Καθαριστριών) : Εκπρόθεσμο 2 μήνες. Σύνεδροι 2.

-Σύλλογος Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών : 8 μήνες εκπρόθεσμο. Σύνεδροι 1.

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ : Εκπρόθεσμο 2 μήνες. Σύνεδροι 15.

-«ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»: Εκπρόθεσμο 4 μήνες. Σύνεδρος 1.

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ : Ε κπρόθεσμο 10 μήνες, σύνεδροι 1.

-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ PHILIPS : Εκπρόθεσμο 7 μήνες. Σύνεδρος 1.

Είναι λοιπόν προφανές ότι οι «λαδιές», οι «γίδες» και οι «συμφωνίες κάτω από το τραπέζι», αφορούν κυρίως το «συνάδελφο» κ. Κατσιώτη και το ΠΑΜΕ.

Κατανοούμε τη διάθεσή του να κρατηθεί ψηλά στην κομματική ιεραρχία, κατακτώντας νίκες με οποιονδήποτε νόθο τρόπο.

Το οξύμωρο είναι ότι κάνει τον τιμητή των εκλογικών διαδικασιών, μια Παράταξη μάλιστα που, όπου υπάρχει οργανωμένο Κίνημα(ΔΕΚΟ, εργοστασιακά σωματεία κ.α.), ψάχνει να «βρει την ψήφο» της.

Ας καταλάβουν όμως και αυτοί ότι «δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες για πάντα»!

Δεν μπορεί, όπως λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας «εκεί που μας χρωστάγανε να μας πάρουν και το βόδι» ή «τη γίδα», τέλος πάντων που είναι και ο διακαής πόθος του Βουλευτή και της Παράταξής του.

Μοιράσου το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Περισσότερα Νέα

Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας”. Εκβιασμοί και διώξεις στελεχών ΔΑΚΕ

                                                                       Αθήνα, 2 Ιουλίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας” Εκβιασμοί

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου και την αποτελεσματική αξιοποίηση του «πακέτου των 32 δις»

Αθήνα, 30 Ιουνίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη του «Μένουμε Ασφαλείς» είναι το «Μένουμε Εργαζόμενοι»  Θετικός ο αντίκτυπος των μέτρων στη διαφύλαξη της εργασίας και της κοινωνικής συνοχής. Αναγκαιότητα η επιμήκυνση της στήριξης της απασχόλησης έως την ανάταξη της οικονομίας.

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη