Ανακοινώσεις

8ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΑΚΕ Ι.Τ ΣΤΙΣ 16 & 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ., όπως έχει ανακοινωθεί, πραγματοποιεί στις 16 και 17 Ιουνίου το 8ο Πανελλαδικό της Συνέδριο στην Ελευσίνα (ξενοδοχείο “ELEFSINA HOTEL”, οδός Δήμητρος 55 & Ρ. Φεραίου) στο οποίο συμμετέχουν – βάσει και του Κανονισμού Λειτουργίας – περίπου 350 στελέχη από όλη τη χώρα εκπροσωπώντας χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Το Συνέδριό μας θα επισφραγίσει και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική πορεία διεύρυνσης της Παράταξής μας που έχει, ήδη, ξεκινήσει με τη μαζική επιστροφή στελεχών και μελών Δευτεροβαθμίων Οργανώσεων (Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες) και Σωματείων.

Στο πλαίσιο των εργασιών του 8ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της ΔΑΚΕ Ι.Τ., μεταξύ άλλων, θα εκλεγούν τα νέα όργανα Διοίκησης (Πρόεδρος, Εκτελεστική Επιτροπή, Κεντρική Επιτροπή κ.λπ.), θα διαμορφωθούν οι θέσεις και το Πρόγραμμα Δράσης της Παράταξής μας με επίκεντρο τον Κοινωνικό Φιλελευθερισμό και θα προχωρήσει η διαδικασία της οργανωτικής της ανασυγκρότησης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Μοιράσου το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Περισσότερα Νέα

Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας”. Εκβιασμοί και διώξεις στελεχών ΔΑΚΕ

                                                                       Αθήνα, 2 Ιουλίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας” Εκβιασμοί

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου και την αποτελεσματική αξιοποίηση του «πακέτου των 32 δις»

Αθήνα, 30 Ιουνίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη του «Μένουμε Ασφαλείς» είναι το «Μένουμε Εργαζόμενοι»  Θετικός ο αντίκτυπος των μέτρων στη διαφύλαξη της εργασίας και της κοινωνικής συνοχής. Αναγκαιότητα η επιμήκυνση της στήριξης της απασχόλησης έως την ανάταξη της οικονομίας.

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη