Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. πενθεί για το θάνατο του Κυριάκου Γριβέα

Aθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. πενθεί για το θάνατο του Κυριάκου Γριβέα

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Κυριάκου Γριβέα, ενός ανθρώπου που έδωσε με αξιοπρέπεια, συνέπεια, αυταπάρνηση, ήθος και πάθος έναν μεγάλο αγώνα ενάντια στη διαπλοκή, στο λαϊκισμό και στο πελατειακό κράτος.

Κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με μεστή και ουσιαστική παρέμβαση, άνθρωπος του μέτρου και της μετριοπάθειας, της ιδέας και όχι της «καρέκλας», παρών σε κρίσιμα γεγονότα που σημάδεψαν τον Τόπο, πιστός συνοδοιπόρος μεγάλων πολιτικών προσωπικοτήτων όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Τζαννής Τζαννετάκης, γνήσιος εκφραστής αρχών και αξιών οι οποίες παραμένουν επίκαιρες, ο Κυριάκος Γριβέας, με τη στάση και τη δράση του, αποτελεί σημείο αναφοράς και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης.

Η παρουσία του στο 8ο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΔΑΚΕ Ι.Τ., τον Ιούνιο του 2017, καθώς και οι συνομιλίες μαζί του συνιστούν για εμάς μοναδικές στιγμές, μέρος της σημαντικής του παρακαταθήκης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Μοιράσου το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Περισσότερα Νέα

Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας”. Εκβιασμοί και διώξεις στελεχών ΔΑΚΕ

                                                                       Αθήνα, 2 Ιουλίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας” Εκβιασμοί

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου και την αποτελεσματική αξιοποίηση του «πακέτου των 32 δις»

Αθήνα, 30 Ιουνίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη του «Μένουμε Ασφαλείς» είναι το «Μένουμε Εργαζόμενοι»  Θετικός ο αντίκτυπος των μέτρων στη διαφύλαξη της εργασίας και της κοινωνικής συνοχής. Αναγκαιότητα η επιμήκυνση της στήριξης της απασχόλησης έως την ανάταξη της οικονομίας.

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη