Ανακοινώσεις

Καλό Παράδεισο Συμμαχητή Γιάννη

Αθήνα, 7 Ιουνίου 2019

Καλό Παράδεισο Συμμαχητή Γιάννη

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Μανώλη, ενός ανθρώπου που έδωσε σκληρές μάχες και υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τον κόσμο της μισθωτής εργασίας από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ και της ΔΑΚΕ.

Ο Γιάννης έχει αφήσει ανεξίτηλο και ισχυρό το αποτύπωμά του σε νικηφόρους αγώνες των Συνδικάτων για ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, πιστός πάντα στις αρχές και τις αξίες του, που ακολουθούσε απαρέγκλιτα, με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Τιμούσε τους εργαζόμενους και τιμήθηκε επάξια από αυτούς με την εκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Μοιράσου το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Περισσότερα Νέα

Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας”. Εκβιασμοί και διώξεις στελεχών ΔΑΚΕ

                                                                       Αθήνα, 2 Ιουλίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας” Εκβιασμοί

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου και την αποτελεσματική αξιοποίηση του «πακέτου των 32 δις»

Αθήνα, 30 Ιουνίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη του «Μένουμε Ασφαλείς» είναι το «Μένουμε Εργαζόμενοι»  Θετικός ο αντίκτυπος των μέτρων στη διαφύλαξη της εργασίας και της κοινωνικής συνοχής. Αναγκαιότητα η επιμήκυνση της στήριξης της απασχόλησης έως την ανάταξη της οικονομίας.

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη