Ανακοινώσεις

Εθνικά βλαπτική και επιζήμια η Συμφωνία των Πρεσπών Στοιχειώδες πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον η καταψήφισή της

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εθνικά βλαπτική και επιζήμια η Συμφωνία των Πρεσπών

Στοιχειώδες πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον η καταψήφισή της

Η κυβέρνηση, εδώ και έναν τουλάχιστον χρόνο, δρομολογεί και μεθοδεύει έναν επώδυνο και βλαπτικό για τα ελληνικά συμφέροντα συμβιβασμό στο “Μακεδονικό Ζήτημα”.

Σε μια διπλωματική συγκυρία που η πλευρά των Σκοπίων είναι επισπεύδουσα και κυριολεκτικά “καίγεται” για λύση, οι κυβερνώντες εγκλωβίζουν σκοπίμως την Ελλάδα σε συνθήκες ομηρείας προκειμένου να κυρωθεί μια επαίσχυντη Συμφωνία, στο πλαίσιο της οποίας εκχωρείται –με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο– όνομα, εθνότητα και γλώσσα ενώ δημιουργούνται οι όροι για νέα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Η εθελούσια παραχώρηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας από τη σημερινή εθελόδουλη κυβέρνηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Οι βουλευτές βρίσκονται αντιμέτωποι με την ιστορία αφού ενδεχόμενη κύρωση της Συμφωνίας είναι δύσκολα αναστρέψιμη.

Εθνική ευθύνη και δημοκρατικό καθήκον η ανάσχεση αυτής της ιστορικά ανεδαφικής και γεωπολιτικά επιζήμιας λύσης που είναι και αντίθετη με τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση επενδύει για μια ακόμη φορά στο διχασμό. Μετά το κίβδηλο δημοψήφισμα που δίχασε τους πολίτες για να ενώσει τους κομματικούς της ινστρούχτορες, τώρα παραχαράσσει την ιστορία και ΔΙΧΑΖΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ για να ενώσει τους Σκοπιανούς…

ΩΣ ΕΔΩ…

Όλοι μαζί δίνουμε το παρών στα συλλαλητήριαγια να δηλώσουμε ότι:

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Μοιράσου το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Περισσότερα Νέα

Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας”. Εκβιασμοί και διώξεις στελεχών ΔΑΚΕ

                                                                       Αθήνα, 2 Ιουλίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι πρακτικές “παρακράτους” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζονται ακάθεκτες όπου ελέγχουν τους “αρμούς της εξουσίας” Εκβιασμοί

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου και την αποτελεσματική αξιοποίηση του «πακέτου των 32 δις»

Αθήνα, 30 Ιουνίου  2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμισή της – Κρίσιμη συνιστώσα για το

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη του «Μένουμε Ασφαλείς» είναι το «Μένουμε Εργαζόμενοι»  Θετικός ο αντίκτυπος των μέτρων στη διαφύλαξη της εργασίας και της κοινωνικής συνοχής. Αναγκαιότητα η επιμήκυνση της στήριξης της απασχόλησης έως την ανάταξη της οικονομίας.

Άρθρο στην εφημερίδα “Το ΠΑΡΟΝ” του Νικολάου Κιουτσούκη Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ & Προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Η άλλη όψη